Canal Ètic

El CCIB mostra la seva voluntat i compromís amb la cultura ètica i el compliment corporatiu efectiu.

Per aquesta raó, el CCIB actua d’acord amb el principi de diligència deguda per a la prevenció i detecció de possibles il·lícits en l’organització.

Per això, el CCIB té habilitat un Canal Ètic, a la disposició dels col·laboradors i els tercers que desitgin fer ús d’aquest, que podrà ser utilitzat, a més de per a comunicar possibles conductes irregulars o incompliments tant de les polítiques internes com de la normativa vigent, per a plantejar dubtes o consultes sobre com aplicar la normativa interna.

Canal Ètic

Totes les comunicacions seran tractades amb estricta confidencialitat, podent realitzar-se de manera anònima, per escrit o a través d’un enregistrament de veu que impedeix el seu reconeixement. Facin un ús responsable del canal. No es pot utilitzar per a realitzar queixes, reclamacions ni per a acusar falsa o deliberadament a altres persones.
Les dades personals proporcionades en la comunicació seran tractades de conformitat amb la legislació vigent en matèria de Protecció de Dades, i d’acord amb la nostra Política de Privadesa, la qual pot consultar en el següent enllaç.