Premis

El CCIB compta amb un nombre important de premis i reconeixements internacionals atorgats per diferents institucions i organitzacions de la indústria dels esdeveniments:

Premi atorgat a la millor infraestructura tecnològica (2007).

Reconeixement de Turisme de Barcelona a les Bones Pràctiques de RSC en l’àmbit de la Sostenibilitat Social (2017).

Premi atorgat per la revista britànica “Conference & Incentive Travel” al millor centre de convencions internacional (2008).

Premi al millor esdeveniment creatiu de l’any per a Nissan & Schindler (2006)

Premi a l’excel·lència mediambiental i la innovació en els esdeveniments, congressos o reunions pels resultats assolits en l’aplicació de mesures sostenibles (2010).

Premi al millor edifici internacional construït per a esdeveniments (2009).

Bronze al millor centre de convencions internacional en els Meeting & Incentive Travel Industry Awards (2018).

Associacions

Associació empresarial privada que reuneix les principals organitzacions del districte, grans empreses, universitats i centres tecnològics, a més d’una xarxa de PIMES i startups amb activitat al districte.

Organisme del Govern de la Generalitat de Catalunya que porta a terme les polítiques de promoció turística de la regió.

Associació Internacional de Palaus de Congressos que té com a objectiu defensar i representar els interessos comuns dels palaus de congressos.

Associació de Palaus de Congressos d’Espanya. L’objectiu és compartir experiències i representar interessos comuns. Actualment, l’associació compta amb un total de 31 palaus de congressos.

Programa especialitzat de Turisme de Barcelona per a la promoció de la ciutat com a seu de congressos, convencions i viatges d’incentiu.

Associació sense ànim de lucre, única a Europa, que reuneix empreses, institucions i entitats situades a la nova àrea de negocis de la zona Fòrum de Barcelona.

Marca de l’Agència Catalana de Turisme per posicionar Catalunya com una destinació líder en el turisme de reunions, congressos, convencions i viatges d’incentiu.

El CCI consta de 450 membres, principalment empreses franceses amb seu a Catalunya i empreses espanyoles amb gran importància a França.

Associació empresarial formada pels establiments hotelers: hotels, hotels-apartaments, hotels / pensions, apartaments turístics i habitatges d’ús turístic de la ciutat de Barcelona.

Associació de Congressos i Convencions Internacionals (ICCA). Té com a propòsit ser la comunitat global de l’organització de congressos que permeti als seus membres d’adquirir i mantenir un avantatge competitiu significativa.

Associació Europea que ajuda a crear experiències i crear l’expertise dels clients amb els centres de convencions. www.leadingcentres.com

Major associació de professionals d’esdeveniments i reunions en el món, amb més de 17.000 membres repartits en 90 capítols i clubs de 19 països.

Òrgan de referència en la indústria congressual a Espanya i interlocutor amb la resta de les associacions i federacions dins el sector MICE espanyol i europeu.

L’Associació de Professionals en l’Organització de Convencions és una de les xarxes de networking més grans per a empreses dedicades al món dels esdeveniments. Compta amb més de 7.000 membres.

“The Green Meeting Industry Council”, és l’associació que ajuda a la sostenibilitat en la indústria dels esdeveniments.