El teu esdeveniment, una experiència inoblidable

GL Events

Fundada al 1978, GL Events és un dels principals actors mundials del sector dels esdeveniments, amb una constant expansió a través de les seves tres divisions:

  • GL Events Exhibitions: 300 sales i fires de propietat, repartides en 12 sectors d’activitat.
  • GL Events Venues: 40 Centres gestionats, 1 milió de m2 per acollir espais, 4.200 esdeveniments acollits, 30 amfiteatres i auditoris i 246 sales de reunió amb més de 8 milions de visitants
  • GL Events Live: 4.700 esdeveniments equipats, 36 tipus de serveis i 4 milions de m2 de catifa instal·lada.

GL Events està present en 5 continents i funciona en més de 20 països, amb unes xifres l’any 2017 que es poden resumir en: 90 seus, una plantilla de 3.934 empleats i una facturació de 953 M€.

La missió de GL Events és:

  • Gestionar una xarxa de centres per acollir tota mena d’esdeveniments.
  • Comercialitzar el destí i els centres
  • Generar impacte econòmic i ocupació a les grans ciutats
  • Assegurar un perfecte manteniment i seguretat en els seus edificis
  • Aconseguir els objectius dels accionistes
  • Col·laborar amb el desenvolupament sostenible (social, econòmic i cultural) del seu entorn

Centre de Convencions Internacional Barcelona

Inaugurat l’any 2004 amb motiu del Fòrum Universal de les Cultures, el Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) s’ha convertit en un referent en l’àmbit europeu com a seu per a l’organització d’esdeveniments.

Amb una ubicació privilegiada en una ciutat moderna i cosmopolita com Barcelona, el CCIB està dins del nou districte tecnològic i de negocis de la ciutat, conegut com a 22@.

Més informació

Testimonis

“The Congress was an extremely successful event with high satisfaction among participants, exhibitors, our Team and ESSKA (Board Members and Office Team).
We enjoyed an exceptional hospitality and working with the dedicated team at the CCIB, as they contributed to a great congress and happy clients”

Katrin Volkland & Silke Melzer 17th ESSKA Congress 2016

“Com els anys anteriors ha estat plaer treballar amb tots vosaltres, sis plau feu arribar el nostre reconeixement a totes les persones que han intervingut tant en la preparació com en la realització de la Gala, sou uns grans profesionals.
Gràcies per la vostra infinita paciència amb nosaltres.”

Carlos Valero X Premis Gaudí 2018