El teu esdeveniment, una experiència inoblidable

Fira de Barcelona

Fundada oficialment el 1932, encara que els seus orígens es remunten a les grans exposicions de 1888 i 1929, Fira de Barcelona és una de les organitzacions firals més importants d’Europa per volum i qualitat dels esdeveniments, l’alt nivell dels seus recintes, la seva experiència organitzativa i professionalitat.

Disposa de dos grans recintes, l’emblemàtic de Montjuïc i l’avantguardista de Gran Via, que sumen 400.000 m2 de superfície bruta expositiva. A més, des del novembre del 2021 gestiona el Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB).

És líder al mercat espanyol, especialment en salons industrials i professionals, i ocupa un lloc referent a Europa. Cada any acull més de 150 esdeveniments que atrauen més de 30.000 empreses i 2,5 milions de visitants de 200 països i territoris. La institució també coorganitza salons a diversos països, a més d’oferir serveis d’assessoria firal.

A més, Fira de Barcelona és motor econòmic i social. La seva aportació anual a l’economia de la ciutat i l’entorn s’estima en més de 4.700 milions d’euros i més de 35.000 llocs de treball, segons un estudi de la Universitat de Barcelona (UB).

Més informació

Centre de Convencions Internacional Barcelona

Inaugurat l’any 2004 amb motiu del Fòrum Universal de les Cultures, el Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) s’ha convertit en un referent en l’àmbit europeu com a seu per a l’organització d’esdeveniments.

Amb una ubicació privilegiada en una ciutat moderna i cosmopolita com Barcelona, el CCIB està dins del nou districte tecnològic i de negocis de la ciutat, conegut com a 22@.

Més informació

Testimonis

“I say a big thank you to you and all the other CCIB team members who helped us to run a very successful meeting. We were all very impressed by the efficiency of the CCIB and the presentation of the rooms/poster boards etc ( a big thanks in particular to the audio-visual team who did not get anything wrong). Likewise, food and social events were excellent. I hope that we are able to work with you again in the future. We wait for authorization”.

Martin Hewison Vitamin D Workshop 2018

“As we are loading the last items of KingfoMarket 2017 onto the trucks, I wanted to take the time to pass my personal thankyou to the whole CCIB team. You have been both incredibly warm and understanding, whilst assisting greatly in the delivery of a very creative, but complicated, event!”

Luke Mills KingFoMarket 2017

“The Congress was an extremely successful event with high satisfaction among participants, exhibitors, our Team and ESSKA (Board Members and Office Team).
We enjoyed an exceptional hospitality and working with the dedicated team at the CCIB, as they contributed to a great congress and happy clients”

Katrin Volkland & Silke Melzer 17th ESSKA Congress 2016

“Our sincere congratulations and thanks to the entire team at the CCIB! You should be proud to have such a professional and motivated group working together. All services, all departments were efficient and pleasant. We hope to be able to work with you again soon on another project!”

Heather Sheppard International Council of Nurses Congress

Per a convertir una bona idea en un gran resultat cal confiança, creativitat, professionalitat, compromís, valentía, emoció i estima per la feina i per les persones que hi participen. Nosaltres som afortunats de poder treballar al costat d’equips professionals, amb el talent per a fer possible tot allò que ens proposem i que sigui un èxit.

Lluís Danés X Premis Gaudí 2018