Serveis generals

Amb la finalitat de què l’esdeveniment sigui tot un èxit, el CCIB ofereix els següents serveis:

Audiovisuals

Tots els esdeveniments incorporen una àmplia gamma de productes audiovisuals d’última generació en les àrees de so, rigging, vídeo i producció, il·luminació i cabines de traducció.

Audiovisuals

Exposició/ Stands

Servei integral per a la planificació de l’exposició/fira que inclou la creació d’espais modulars, mobiliari, moqueta i suport tècnic durant tota la durada de l'esdeveniment.

Exposició/ Stands

Seguretat

Un equip de seguretat i elements tecnològics d’última generació certifiquen la millor protecció física per a les persones i les instal·lacions.

Seguretat

Neteja

Servei de neteja fix específic per a cada esdeveniment acompanyat per un equip amb gran experiència i professionalitat que manté totes les instal·lacions en perfectes condicions.

Neteja

Instal·lacions elèctriques

Projecció i execució d’instal·lacions elèctriques de baixa tensió per cobrir les necessitats de qualsevol esdeveniment (connexió, quadres elèctrics, cablejat i generadors).

Instal·lacions elèctriques

Hostesses

Servei auxiliar d’hostesses amb idiomes a la celebració d’esdeveniments (registre, guarda-roba, suport en els esdeveniments i stands).

Hostesses

Decoració Floral

Composicions florals i plantes per embellir els diferents espais de l’esdeveniment, tant per a les taules de presidència o de restauració com la realització de jardins verticals.

Decoració Floral

Traducció simultània

Servei d’intèrpret que tradueix a l'idioma de l'espectador el discurs dels ponents de manera simultània.

Traducció simultània

IT, conexió telefònica i Wi-Fi

Especialistes amb un gran coneixement en tecnologies de xarxes donen assistència a internet, Wi-Fi, telefonia i serveis d’informàtica.

IT, conexió telefònica i Wi-Fi

Mobiliari

Gran varietat de mobiliari i accessoris disponibles per llogar i integrar a les sales de l’esdeveniment i a la zona de registre.

Mobiliari

Logística

La planificació, organització i suport dels serveis de logística són clau pel bon funcionament de l’esdeveniment (recepció de paqueteria, coordinació de muntatge i desmuntatge, control d’assistents i fluxe d’assistents, control d’ús d’ascensors, escales mecàniques i muntacàrregues).

Logística

Primers Auxilis

Atenció mèdica immediata a qualsevol persona que ho requereixi (servei d’ambulància obligatori en esdeveniments de més de 2.000 persones).

Primers Auxilis

Senyalètica

Servei integral de disseny, producció i implementació dels diferents elements de senyalètica (bandelores, banners, vinils, bastidors, lones, photocalls).

Senyalètica

Escenografia

Creació i instal·lació d’elements decoratius a les arts escèniques dels esdeveniments (cortines, telons, escenaris, pantalles, teles i accessoris).

Escenografia

Fotògraf

Servei de fotografia o vídeo per documentar gràficament els moments més memorables de l’esdeveniment.

Fotògraf

Altres serveis

La decoració d'una sala, la combinació perfecta del mobiliari, triar la correcta decoració floral o muntar un photocall, són alguns dels serveis extres per sorprendre el teu públic en un esdeveniment.

Altres serveis