El CCIB disposa del seu propi servei de Food & Beverage, amb 3.000 m2 de cuines i espais de restauració dins el propi centre.
L’original proposta gastronòmica del CCIB F&B s’inspira en la cuina catalana actual, la qual transmet, d’igual manera que tot l’edifici, el concepte de contemporaneïtat.
Les cuines del CCIB estan certificades amb l’ISO 22000 que garanteix el compliment dels màxim estàndards de seguretat alimentària en tot el procés, des de la compra de matèries primeres fins al servei a la taula. El CCIB ha estat el primer centre europeu amb una cuina totalment certificada amb l’ISO 22000.
Al CCIB F&B, som perfeccionistes per naturalesa i mimem cada detall, cada instant i cada gust, per això comptem amb grans professionals del sector que creen un menú especial per a cada esdeveniment.
Evolucionem, creem i innovem per poder idear propostes molt especials, d’acord amb les noves tendències gastronòmiques.
Un client ens va demanar d'elaborar un menú complet amb 20 plats diferents, postres inclosos, ¡només amb llegums !?
És possible que una sala passi d'un muntatge de reunió a un dinar i un còctel en menys de 4 hores?
Un client ha fet una prova de menú de 300 plats en dos dies?
COFFEE BREAK
SOPARS
CÒCTELS
LUNCH BAG
Oferim una extraordinària varietat de menús i de serveis que s’adapten a qualsevol tipus d’esdeveniment.
Comptem amb un equip integral de grans professionals, incloent el xef executiu, cambrers, cuiners i maîtres.
Tenim una espectacular capacitat operativa de fins a 30.000 serveis al dia.