Agenda

13 març 2021

Concert India Martínez

La fusió dels diferents estils musicals d’India Martínez, converteix un concert en un moment especial combinant sentiment, art i diversió. No et perdis el concert del 14 de Març!


Afegeix al teu calendari
21 març 2021

XIII Premis Gaudí

La gala dels XIII Premis Gaudí de l’Acadèmia del Cinema Català torna a l’Auditori Fòrum CCIB amb 60 produccions que competiran per obtenir l’apreciat guardó.


Afegeix al teu calendari
Del 24 al 25 abril 2021

Concert Sergio Dalma

Sergio Dalma puja a l’escenari de l’Auditori del Fòrum per presentar el seu nou disc,un àlbum que celebra els 30 anys de carrera d’una de les veus més icòniques.


Afegeix al teu calendari
Del 27 al 29 maig 2021

Barcelona Dental Show

Barcelona Dental Show aproparà als professionals del sector dental tota la innovació i tendències de futur de la mà dels líders del sector i amb les principals organitzacions professionals.

Del 02 al 06 juny 2021

Primavera Sound (Ajornat)

Primavera Sound es posposa fins al 2022 per causes de força major. El festival tornarà l’any que ve per celebrar el seu vintè aniversari.


Afegeix al teu calendari
Del 08 al 10 juny 2021

Advanced Factories

Advanced Factories és la trobada anual dels líders industrials. Aquesta 5ª edició tornarà a reunir a les empreses més innovadores en automatització industrial, robòtica, màquina-eina i digital manufacturing.


Afegeix al teu calendari
Del 29 al 30 juny 2021

Concert José Luis Perales

El cantant i compositor José Luis Perales, realitzarà la gira d’acomiadament després de més de 30 anys de trajectòria! No te la pots perdre!


Afegeix al teu calendari
07 juliol 2021

Concert Il Divo

El quartet vocal Il Divo torna de nou a Barcelona per presentar ‘Timeless’, el seu vuitè disc.’Timeless’ és el disc amb el que Il Divo celebra el seu 15 aniversari.


Afegeix al teu calendari
X
Safe Travels

Al CCIB hem desenvolupat, juntament amb les autoritats competents, un conjunt de mesures per garantir la salut i la seguretat del seu esdeveniment.

Feu clic aquí per conèixer tots els detalls