Agenda

24 abril 2021

Concert Sergio Dalma

El concert del 24 d’abril té ara dues funcions. Consulta el link de la web per conèixer tots els detalls. Dalma puja a l’escenari de l’Auditori per presentar nou disc.


Afegeix al teu calendari
25 abril 2021

Concert Sergio Dalma (canvi de data)

El concert del 25 d’abril tindrà lloc a l’1 de maig amb dues funcions. Consulta el link de la web per a conèixer tots els detalls.


Afegeix al teu calendari
01 maig 2021

Concert Sergio Dalma

Sergio Dalma puja a l’escenari de l’Auditori Fòrum CCIB per presentar el seu nou disc, un àlbum que celebra els 30 anys de carrera d’una de les veus més icòniques.


Afegeix al teu calendari
Del 02 al 06 juny 2021

Primavera Sound (Ajornat)

Primavera Sound es posposa fins al 2022 per causes de força major. El festival tornarà l’any que ve per celebrar el seu vintè aniversari.


Afegeix al teu calendari
Del 08 al 10 juny 2021

Advanced Factories

Advanced Factories és la trobada anual dels líders industrials. Aquesta 5ª edició tornarà a reunir a les empreses més innovadores en automatització industrial, robòtica, màquina-eina i digital manufacturing.


Afegeix al teu calendari
Del 29 al 30 juny 2021

Concert José Luis Perales

El cantant i compositor José Luis Perales, realitzarà la gira d’acomiadament després de més de 30 anys de trajectòria! No te la pots perdre!


Afegeix al teu calendari
07 juliol 2021

Concert Il Divo (Cancel·lat)

El concert de Il Divo ha canviat de recinte i de dia per causes alienes al CCIB. Si disposa d’una entrada, rebrà un correu electrònic amb tota la informació.


Afegeix al teu calendari
Del 02 al 05 setembre 2021

13th 5 Continent Congress

5CC World Congress és la conferència professional dedicada a el futur de la dermatologia mèdica i la medicina estètica, instruïda per un grup internacional de dermatòlegs i cirurgians plàstics líders.


Afegeix al teu calendari
X
Safe Travels

Al CCIB hem desenvolupat, juntament amb les autoritats competents, un conjunt de mesures per garantir la salut i la seguretat del seu esdeveniment.

Feu clic aquí per conèixer tots els detalls