Agenda

Del 12 al 14 febrer 2020

PICK&PACK

PICK&PACK neix del propòsit de convertir-se en una cita indiscutible perquè tan professionals com empreses aconsegueixin intercanviar les seves experiències, productes, innovacions i coneixements.


Afegeix al teu calendari
15 febrer 2020

RICKY GERVAIS

El creador de The Office, Extras, Derek i la recentment exitosa After Life compta amb moltíssims guardons que avala’n la seva llarga carrera.


Afegeix al teu calendari
Del 03 al 05 març 2020

ADVANCED FACTORIES

Advanced Factories és la trobada anual dels líders industrials.Aquesta 4ª edició reunirà a les empreses més innovadores en automatització industrial, robòtica,màquina-eina i digital manufacturing.


Afegeix al teu calendari
Del 11 al 13 març 2020

17th ENETS ANNUAL CONFERENCE 2020

La conferencia anual d’ENETS, reuneix a els membres professionals  de la comunitat neuroendocrina per comentar noves tècniques de diagnòstic, tècniques terapèutiques, atenció multidisciplinària i cap a on va la investigació.


Afegeix al teu calendari
14 març 2020

CONCERT INDIA MARTÍNEZ

La fusió dels diferents estils musicals d’India Martínez, converteix un concert en un moment especial combinant sentiment, art i diversió. No et perdis el concert del 14 de Març!


Afegeix al teu calendari
Del 18 al 20 març 2020

EBCC 12TH EUROPEAN BREAST CANCER CONFERENCE

La 12ª edició del EBCC proporcionarà un entorn multidisciplinari per a tots els professionals amb un interès comú al càncer de mama per debatre i educar-se sobre les malalties.


Afegeix al teu calendari
Del 23 al 27 març 2020

33rd INTERNATIONAL PAPILLOMAVIRUS CONFERENCE

La Societat Internacional del virus del Papil·loma es una organització sense benefici de científics biomètrics que investiguen el virus del Papil·loma humà i animal i les seves malalties associades.


Afegeix al teu calendari
Del 31 març 2020 al 02 abril 2020

EYEFORPHARMA BARCELONA

Eyeforpharma Barcelona és la reunió internacional més gran del món per a executius farmacèutics i innovadors de la salut que vulguin redefinir el futur de la indústria.


Afegeix al teu calendari