Agenda

Del 25 al 27 abril 2019

INTERNATIONAL SYMPOSIUM OSTEOLOGY FOUNDATION

Osteology Symposium reunirà a professionals en osteologia per tractar la nova generació de teràpies regeneratives i les últimes novetats sobre tècniques i tecnologies aplicades al sector.


Afegeix al teu calendari
27 abril 2019

CONCURS SKETCHS MUSICALS

El concurs de Skecths és un festival benèfic en el qual es recapten fons per a projectes solidaris a Àfrica o Índia i on els alumnes aprenen a treballar junts.


Afegeix al teu calendari
28 abril 2019

ESPECTACLE PICA PICA

L’Auditori Forum rep l’espectacle de Pica-Pica, el grup musical i de teatre infantil que ofereix un show divertit amb cançons per els més petits de la família.


Afegeix al teu calendari
Del 01 al 03 maig 2019

GLOBAL CONGRESS ON HYSTEROSCOPY

GCH19 és un congrés especialitzat en reproducció femenina que tractarà la cirurgia reproductiva de la cavitat endometrial i els procediments de consulta per apropar l’histeroscòpia a tots els ginecòlegs.


Afegeix al teu calendari
Del 01 al 03 maig 2019

WORLD LIVE NEUROVASCULAR CONFERENCE 2019

El congrés neurovascular reuneix als millors especialistes del sector mèdic del món per conèixer les noves tècniques i avenços d’aquesta especialitat i on es realitzaran conferències per compartir coneixement.


Afegeix al teu calendari
Del 03 al 04 maig 2019

LA VIDA MODERNA LIVE SHOW

Espectacle d’humor que va començar com un improvisat programa de ràdio amb David Broncano al capdavant i els seus col·laboradors, Quequé e Ignatius. L’èxit i els riures estan assegurats.


Afegeix al teu calendari
11 maig 2019

DRAGON BALL SYMPHONIC ADVENTURE

Dragon Ball Symphonic Adventure torna a Barcelona! L’únic concert oficial de Dragon Ball i Dragon Ball Z on l’orquestra interpretarà la música del famós anime.


Afegeix al teu calendari
14 maig 2019

ORQUESTA SINFÓNICA NACIONAL DE CUBA Y SILVIO RODRÍGUEZ

L’orquestra simfònica nacional de Cuba realitzarà a Espanya una gira molt especial on participarà l’extraordinari cantautor Silvio Rodriguez, una de les veus més importants del panorama musical Americà.


Afegeix al teu calendari