Agenda

Del 03 al 05 març 2020

ADVANCED FACTORIES

Advanced Factories és la trobada anual dels líders industrials. Aquesta 4ª edició reunirà a les empreses més innovadores en automatització industrial, robòtica, màquina-eina i digital manufacturing.


Afegeix al teu calendari
Del 11 al 13 març 2020

17th ENETS ANNUAL CONFERENCE 2020

La conferencia anual d’ENETS, reuneix a els membres professionals  de la comunitat neuroendocrina per comentar noves tècniques de diagnòstic, tècniques terapèutiques, atenció multidisciplinària i cap a on va la investigació.


Afegeix al teu calendari
14 març 2020

CONCERT INDIA MARTÍNEZ

La fusió dels diferents estils musicals d’India Martínez, converteix un concert en un moment especial combinant sentiment, art i diversió. No et perdis el concert del 14 de Març!


Afegeix al teu calendari
Del 18 al 20 març 2020

EBCC 12TH EUROPEAN BREAST CANCER CONFERENCE

La 12ª edició del EBCC proporcionarà un entorn multidisciplinari per a tots els professionals amb un interès comú al càncer de mama per debatre i educar-se sobre les malalties.


Afegeix al teu calendari
Del 23 al 27 març 2020

33rd INTERNATIONAL PAPILLOMAVIRUS CONFERENCE

La Societat Internacional del virus del Papil·loma es una organització sense benefici de científics biomètrics que investiguen el virus del Papil·loma humà i animal i les seves malalties associades.


Afegeix al teu calendari
Del 31 març 2020 al 02 abril 2020

EYEFORPHARMA BARCELONA

Eyeforpharma Barcelona és la reunió internacional més gran del món per a executius farmacèutics i innovadors de la salut que vulguin redefinir el futur de la indústria.


Afegeix al teu calendari
Del 03 al 05 abril 2020

WCO- IOF- ESCEO

El congrés WCO-IOF-ESCEO és un programa europeu únic de reunions per professionals de la salut, investigadors i joves científics dedicats a la investigació de l’osteoporosi, osteartritis, fragilitat i sarcopenia.


Afegeix al teu calendari
04 abril 2020

CONCERT SNATAM KAUR

El Tour de Snatam Kaur portarà l’alegra i estimulant música a un públic de tot arreu en el qual tocarà noves composicions i cançons del seu meravellós CD.


Afegeix al teu calendari