Agenda

04 abril 2020

Concert Snatam Kaur

El Tour de Snatam Kaur portarà l’alegra i estimulant música a un públic de tot arreu en el qual tocarà noves composicions i cançons del seu meravellós CD.


Afegeix al teu calendari
Del 06 al 07 maig 2020

Architect @Work

Architect @Work és una fira dedicada exclusivament a arquitectes, interioristes i professionals del sector de la construcció on els fabricants i distribuïdors exclusius presentaran més de 500 tècniques i productes.


Afegeix al teu calendari
Del 09 al 10 maig 2020

Concert José Luis Perales

El cantant i compositor José Luis Perales, realitzarà la gira d’acomiadament després de més de 30 anys de trajectòria.! No te la pots perdre!


Afegeix al teu calendari
16 maig 2020

Concert Els Amics de les Arts

El grup de Pop català amb pinzellades de música electrònica estaran al nostre auditori amb el seu cinquè disc per marca un abans i un després definitiu.


Afegeix al teu calendari
17 maig 2020

Concert India Martínez

La fusió dels diferents estils musicals d’India Martínez, converteix un concert en un moment especial combinant sentiment, art i diversió. No et perdis el concert del 14 de Març!


Afegeix al teu calendari
22 maig 2020

Gospelfest

El pròxim 22 de Maig gaudeix del concert de Gospelfest. Tots els beneficis aniran al programa “gent gran”.


Afegeix al teu calendari
Del 23 al 26 maig 2020

Heart Failure Congress 2020

Gaudeix de la comunitat europea de la insuficiència cardíaca, el congrés d’experts en cardiologia més gran del mon, per parlar d’estratègies universals de la prevenció i el tractament.


Afegeix al teu calendari
23 maig 2020

Concert Sweet California

Arriba el concert de Sweet California, la banda musical espanyola creada el 2013 per Sónia Gómez, Alba Reig i Tamara Nsue. Una girlband amb soldouts en concerts i disc d’or.


Afegeix al teu calendari