Agenda

16 novembre 2019

CONCERT ANUAL VOZES

L’orquestra simfònica Vozes és un projecte de l’associació de músics per la pau i la integració que van començar la seva activitat el passat 2005 per contribuir al canvi social.


Afegeix al teu calendari
Del 19 al 21 novembre 2019

CLINICAL TRIALS EUROPE 2019

La Societat d’Assaig Clínics d’Europa treballa per crear una nova experiència pels líders de la comunitat clínica a través de noves tecnologies.


Afegeix al teu calendari
Del 20 al 22 novembre 2019

INTERIHOTEL 2019

El millor expositor d’Espanya especialitzat en el interiorisme d’hotels, torna amb un format nou on combinarà les ponències, espais de networking, premis, showrooms d’habitacions, zones comunes i altres espais.


Afegeix al teu calendari
Del 06 al 12 desembre 2019

WORLD MARINE MAMMAL CONFERENCE

La conferència bianual agruparà a científics i responsables de mamífers marins de més de 60 països per participar en un diàleg interdisciplinari sobre ciència i conservació del mar.


Afegeix al teu calendari
14 desembre 2019

ASSOCIACIÓ SÍNDROME DE RETT

El proper 14 de Desembre s’estrena el documental “Las niñas contra el gigante”, de l’associació Catalana del Síndrome de RETT que agrupa a pares i mares amb filles afectades.


Afegeix al teu calendari
29 desembre 2019

CONCIERTO CANTAJUEGO

Cantajuego torna aquest nadal amb el seu clàssic i tradicional concert de nadal. Una apassionant història on hi haurà noves cançons, coreografies, vestuaris, personatges i per descompat grans clàssics de…


Afegeix al teu calendari
Del 11 al 13 març 2020

17th ENETS ANNUAL CONFERENCE 2020

La conferencia anual d’ENETS, reuneix a els membres professionals  de la comunitat neuroendocrina per comentar noves tècniques de diagnòstic, tècniques terapèutiques, atenció multidisciplinària i cap a on va la investigació.


Afegeix al teu calendari
14 març 2020

CONCERT INDIA MARTÍNEZ

La fusió dels diferents estils musicals d’India Martínez, converteix un concert en un moment especial combinant sentiment, art i diversió. No et perdis el concert del 14 de Març!


Afegeix al teu calendari