Agenda

Del 06 al 12 desembre 2019

WORLD MARINE MAMMAL CONFERENCE

La conferència bianual agruparà a científics i responsables de mamífers marins de més de 60 països per participar en un diàleg interdisciplinari sobre ciència i conservació del mar.


Afegeix al teu calendari
14 desembre 2019

ASSOCIACIÓ SÍNDROME DE RETT

El proper 14 de Desembre s’estrena el documental “Las niñas contra el gigante”, de l’associació Catalana del Síndrome de RETT que agrupa a pares i mares amb filles afectades.


Afegeix al teu calendari
29 desembre 2019

CONCIERTO CANTAJUEGO

Cantajuego torna aquest nadal amb el seu clàssic i tradicional concert de nadal. Una apassionant història on hi haurà noves cançons, coreografies, vestuaris, personatges i grans clàssics de sempre.


Afegeix al teu calendari
Del 12 al 14 febrer 2020

PICK&PACK

PICK&PACK neix del propòsit de convertir-se en una cita indiscutible perquè tan professionals com empreses aconsegueixin intercanviar les seves experiències, productes, innovacions i coneixements.


Afegeix al teu calendari
15 febrer 2020

RICKY GERVAIS

El creador de The Office, Extras, Derek i la recentment exitosa After Life compta amb moltíssims guardons que avala’n la seva llarga carrera.


Afegeix al teu calendari
Del 03 al 05 març 2020

ADVANCED FACTORIES

Advanced Factories és la trobada anual dels líders industrials. Aquesta 4ª edició reunirà a les empreses més innovadores en automatització industrial, robòtica, màquina-eina i digital manufacturing.


Afegeix al teu calendari
Del 11 al 13 març 2020

17th ENETS ANNUAL CONFERENCE 2020

La conferencia anual d’ENETS, reuneix a els membres professionals  de la comunitat neuroendocrina per comentar noves tècniques de diagnòstic, tècniques terapèutiques, atenció multidisciplinària i cap a on va la investigació.


Afegeix al teu calendari
14 març 2020

CONCERT INDIA MARTÍNEZ

La fusió dels diferents estils musicals d’India Martínez, converteix un concert en un moment especial combinant sentiment, art i diversió. No et perdis el concert del 14 de Març!


Afegeix al teu calendari