Agenda

Del 21 al 23 maig 2021

12è Congrés de CCOO de Catalunya

CCOO de Catalunya celebra el 12è congrés “La Força dels Treballs” on es reuniran delegades i delegats escollits per les organitzacions confederades amb la participació de 146.000 persones afiliades.


Afegeix al teu calendari
Del 02 al 06 juny 2021

Primavera Sound (Ajornat)

Primavera Sound es posposa fins al 2022 per causes de força major. El festival tornarà l’any que ve per celebrar el seu vintè aniversari.


Afegeix al teu calendari
Del 08 al 10 juny 2021

Advanced Factories

Advanced Factories és la trobada anual dels líders industrials. Aquesta 5ª edició tornarà a reunir a les empreses més innovadores en automatització industrial, robòtica, màquina-eina i digital manufacturing.


Afegeix al teu calendari
Del 29 al 30 juny 2021

Concert José Luis Perales

El cantant i compositor José Luis Perales, realitzarà la gira d’acomiadament després de més de 30 anys de trajectòria! No te la pots perdre!


Afegeix al teu calendari
03 juliol 2021

La Urbana Championship

La Urbana Championship és un esdeveniment d’arts escèniques i esportiu que engloba diferents danses. Un certamen nacional que reuneix diferents disciplines, entre elles la dansa urbana, moderna i les batalles.


Afegeix al teu calendari
07 juliol 2021

Concert Il Divo (Cancel·lat)

El concert de Il Divo ha canviat de recinte i de dia per causes alienes al CCIB. Si disposa d’una entrada, rebrà un correu electrònic amb tota la informació.


Afegeix al teu calendari
Del 02 al 05 setembre 2021

13th 5 Continent Congress

5CC World Congress és la conferència professional dedicada a el futur de la dermatologia mèdica i la medicina estètica, instruïda per un grup internacional de dermatòlegs i cirurgians plàstics líders.


Afegeix al teu calendari
Del 08 al 10 setembre 2021

Global ABS 2021

Els líders de mercat mundial d’ABS assisteixen a aquesta trobada, en aquesta edició en format físic i digital, convertint-lo en la reunió anual de finances estructurades més gran d’Europa.


Afegeix al teu calendari
X
Safe Travels

Al CCIB hem desenvolupat, juntament amb les autoritats competents, un conjunt de mesures per garantir la salut i la seguretat del seu esdeveniment.

Feu clic aquí per conèixer tots els detalls