Certificacions

La Responsabilitat Social Corporativa gradua un comportament corporatiu tant extens com desafiant.

Per aquest motiu, en els últims anys s’han desenvolupat estàndards per a la implantació de Sistemes de Gestió a les empreses que tracten de mesurar i comunicar el progrés respecte els compromisos ètics en àmbits com: Mediambient, Recursos Humans, Transparència…

El CCIB disposa de les següents certificacions:

DNV-GL Certificació ISO 14001

DNV-GL Certifica que el Centre de Convencions Internacional de Barcelona es dedica a realitzar fires, congressos, convencions i altres esdeveniments, així com gestionar les presentacions i serveis associats.

CERTIFICAT

ISO 20121 -2018

ISO 20121 és un estàndard internacional voluntari per a la gestió d’esdeveniments sostenibles, creats per l’Organització Internacional de Normalització. La certificació ajuda les organitzacions a millorar la sostenibilitat en tot el cicle de gestió d’esdeveniments.

CERTIFICAT

ISO 22000:2018

La sécurité alimentaire ISO 22000 garantit le respect des normes les plus élevées dans tout le processus, de l’achat des matières premières au service à table. Le CCIB a été le premier centre européen à disposer d’une cuisine entièrement certifiée selon la dernière version de la norme ISO 22000.

CERTIFICAT

Catalonian EMAS Certificate

Catalonian EMAS fa referencia a un sistema comunitari de gestió i auditoria ambiental que permet la participació, de caràcter voluntari, d’organitzacions dins i fora de la comunitat.

CERTIFICAT

MAPAMA

La petjada de carboni deixa quantificar les emissions de gasos d’efecte hivernacle que son allibertats a l’atmosfera com a conseqüència d’una activitat determinada.
Amb aquest certificat el CCIB compensa la petjada de carboni, amb projectes  agroforestals a Espanya.

CERTIFICAT