Compromesos i sostenibles

Responsabilitat Social Corporativa

Al CCIB, des dels seus orígens al 2004, disposem d’una estratègia integral de responsabilitat social corporativa que afavoreix el desenvolupament sostenible de l’activitat empresarial.
Els tres grans punts de la Responsabilitat Social Corporativa són:

  • Transparència econòmica
  • Conservació mediambiental
  • Millora de l’entorn social

més informació

Certificacions

La Responsabilitat Social Corporativa gradua un comportament corporatiu tant extens com desafiant. Per aquest motiu, en els últims anys s’han desenvolupat estàndards per a la implantació de Sistemes de Gestió a les empreses que tracten de mesurar y comunicar el progrés respecte als compromisos ètics en àmbits com: Mediambient, Recursos Humans, Transparència…

veure certificacions

Prevenció de riscos laborals

La prevenció de riscos laborals radica en un conjunt de mesures i activitats que es realitzen a les empreses per detectar les situacions de risc i implantar les mesures necessàries per eliminar-les o minimitzar-ne els efectes.

més informació

Ètica

L’objectiu principal del nostre Codi Ètic recull el compromís del CCIB és establir uns criteris generals d’actuació que, basant-nos en el compliment ètic i normatiu, orienten l’exercici professional de la nostra activitat.

Les pautes de conducta de el Codi Ètic es configuren com a directrius d’obligat compliment per a tots els membres del CCIB.

més informació