Compromesos i sostenibles

Responsabilitat Social Corporativa

Al CCIB, des dels seus orígens al 2004, disposem d’una estratègia integral de responsabilitat social corporativa que afavoreix el desenvolupament sostenible de l’activitat empresarial.
Els tres grans punts de la Responsabilitat Social Corporativa són:

  • Transparència econòmica
  • Conservació mediambiental
  • Millora de l’entorn social

més informació

Certificacions

La Responsabilitat Social Corporativa gradua un comportament corporatiu tant extens com desafiant. Per aquest motiu, en els últims anys s’han desenvolupat estàndards per a la implantació de Sistemes de Gestió a les empreses que tracten de mesurar y comunicar el progrés respecte als compromisos ètics en àmbits com: Mediambient, Recursos Humans, Transparència…

veure certificacions

Prevenció de riscos laborals

La prevenció de riscos laborals radica en un conjunt de mesures i activitats que es realitzen a les empreses per detectar les situacions de risc i implantar les mesures necessàries per eliminar-les o minimitzar-ne els efectes.

més informació

Ética

El objetivo principal de nuestro Código Ético recoge el compromiso del CCIB y Diagonal Food  de establecer unos criterios generales de actuación que, basándonos en el cumplimiento ético y normativo, orientan el desempeño profesional de nuestra actividad.

Las pautas de conducta del Código Ético se configuran como directrices de obligado cumplimiento para todos los miembros del CCIB y Diagonal Food.

más información

X
Safe Travels

Al CCIB hem desenvolupat, juntament amb les autoritats competents, un conjunt de mesures per garantir la salut i la seguretat del seu esdeveniment.

Feu clic aquí per conèixer tots els detalls