Esdeveniments
híbrids i virtuals

Els esdeveniments físics amb distància social ja són una realitat a Barcelona. Ara ha arribat el moment de passar al següent nivell: oferim experiències híbrides, totalment interactives, per complementar un esdeveniment físic. Qualsevol delegat que assisteixi al CCIB, ja sigui físicament o virtualment, des de la seva oficina o casa, tindrà la mateixa experiència immersiva. Tots estarem al CCIB.

Com ho fem? Hem creat la plataforma virtual “CCIB ePlatform” amb una recreació del nostre Centre que li permetrà arribar a una audiència molt més àmplia per gaudir de la millor experiència híbrida o, si ho prefereix, totalment virtual per a celebrar qualsevol mena d’esdeveniment, congrés, convenció o fira.

En paral·lel, el CCIB també disposa d’un plató físic de 420 m² i d’un croma annex. És l’escenari perfecte per a desenvolupar tota classe de rodatges, enregistraments, shootings, entrevistes i produccions audiovisuals amb tot l’equipament tècnic necessari i les últimes tecnologies en realitat augmentada, gràfics 3D o solucions hologràfiques.

CCIB ePlatform,
un espai sense fronteres

Els delegats podran assistir al CCIB físicament o virtualment amb una plataforma creada expressament per a sentir-se igual que si estiguessin al recinte, amb una àrea de registre, una secretaria tècnica, una sala d’exposició, una àrea científica o una sala de networking amb totes les estadístiques i opcions d’esponsorització a tots els nivells. La plataforma és personalitzable i les possibilitats són il·limitades.

Una audiència més gran i amb connexions des de tot el món

Interacció entre
els participants
en temps real

Resultats
mesurables amb totes les estadístiques

Plataforma amb
totes les opcions d’esponsorització

Què ofereix?

Secretaria de l’esdeveniment
sempre disponible i en temps real

Xat i streamings
de vídeo o àudio

Interacció directa entre els
participants, ponents i expositors

Sessions, presentacions
i taules rodones en temps real

Perfil propi i agenda
a mida dels participants

Assistència completa
amb el suport de l’equip del CCIB

Sala d’exposició
i accés directe als estands

Sistema d’encriptació
protecció de dades

Sistemes de votació
i resultats
 en temps real

ePósters
i pre-enregistraments dels ponents

Sala de networking
entre els participants

Estadístiques i múltiples
possibilitats d’esponsorització

Plató CCIB, l'escenari
perfecte per a desenvolupar qualsevol proposta creativa

El Plató CCIB disposa de 420 m² i està gestionat juntament amb Locale Events & Soul. És l’escenari perfecte per a desenvolupar tota mena de rodatges, enregistraments, shootings, entrevistes i produccions audiovisuals. Format per un plató físic i un plató croma annex, l’espai està dotat amb tot l’equipament tècnic i el personal per fer elaborar qualsevol proposta creativa semipresencial o 100% digital.

A més, disposem de tot el know-how i l’equipament tècnic necessari per potenciar els seus esdeveniments amb els continguts audiovisuals més demandats: realitat augmentada, gràfics 3D, solucions hologràfiques, etc.

Al Plató CCIB podrà acabar la jornada amb un còctel a la nostra terrassa i gaudir de tots els serveis perquè el seu esdeveniment sigui un èxit: sales de reunions, aparcament, restauració, mobiliari, intèrprets, hostesses, etc.

Plànol general
Plató principal i croma