02.06.2022

Hi participen artistes com Antonia Font, Beck, Dua Lipa, Maria del Mar Bonet, Massive Attack i The Strokes

Aquest dijous, 2 de juny, arrenca la 20a edició de Primavera Sound, un dels festivals de música més grans celebrats al país i que reuneix un dels ventalls estilístic més amplis del calendari d’esdeveniments musicals. Del 2 al 12 de juny, es duran a terme més de 500 actuacions, una dotzena de les quals se celebraran a l’Auditori Fòrum CCIB. Entre els artistes que protagonitzen el cartell del Festival figuren Antonia Font, Beck, C-Tangana, Dua Lipa, Gorillaz, Nick Cave, Massive Attack, Maria del Mar Bonet i The Strokes, entre d’altres.

L’Auditori Fòrum CCIB, que pertany al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), gestionat per Fira de Barcelona, ​​tornarà així a ser l’escenari d’una part dels concerts de Primavera Sound i ho serà per 16a edició consecutiva després del trasllat del certamen del Poble Espanyol al Parc del Fòrum, on se celebren la majoria de les actuacions a l’aire lliure.

Amb 3.084 butaques i un escenari de 420 m², l’Auditori Fòrum CCIB, està equipat amb l’última tecnologia i ofereix un aïllament total i una gran acústica, fet que l’ha convertit en un dels escenaris més grans per a concerts en espais tancats que acull cada any una vintena d’espectacles, a més de nombrosos esdeveniments del CCIB. Així, durant el primer cap de setmana de Primavera Sound, el CCIB tornarà a ser el lloc on es presentaran les propostes més intimistes del festival.

La durada del certamen és una de les grans novetats, ja que per commemorar els 20 anys de concerts i després de dos sense poder celebrar-se a causa de la pandèmia, Primavera Sound 2022 s’allargarà dos caps de setmana en lloc d’una setmana com havia estat habitual a les últimes cites.

Una edició més urbana que mai

Primavera Sound inclou un programa anomenat Primavera a la Ciutat, un festival paral·lel amb més de 200 actuacions que se celebraran en una quinzena d’escenaris repartits per tota la ciutat de Barcelona i que arrenca un dia abans, l’1 de juny, amb concerts al Poble Espanyol -ubicació de la primera edició del certamen el 2001- i la sala Upload. La resta de sales de concerts que participen en aquest programa són la Sala Apolo i La (2) d’Apolo, Razzmatazz 1 i Razzmatazz 2, Sidecar, Paral·lel 62, RED58, La Tèxtil, La Nau, LAUT, Volta i VOL.

 

Barcelona, 2 de juny de 2022

+34 93 230 10 00
Plaça de Willy Brandt, 11-14, 08019 Barcelona
ccib@ccib.es
trabajaen@ccib.es