information

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús. Pot canviar la configuración o obtenir més información aquí. clica aquí

Inici

VII JORNADA DE FISIOTERAPIA EN GERIATRIA

01 abril 2017
  • Congressos

 

De tots és sabut que el creixent envelliment de la població és un repte per a societats desenvolupades com la nostra. D’acord amb les previsions estadístiques, a Catalunya, arribats a l’any 2040, es calcula que el 31% de les dones i el 25,54% dels homes tindran més de 65 anys. Com és lògic, aquest repte majúscul de la societat del futur necessita dels professionals sanitaris, als quals la nova realitat ens demana, cada cop més, unes dosis més grans d’implicació, reflexió i coneixements.

 

D’aquí que sigui normal que la Jornada de Fisioteràpia en Geriatria, que vam impulsar des del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya ara fa set anys, s’hagi convertit, al nostre entendre, en una de les jornades més transcendents que organitzem.

 

Més informació a: http://www.fisioterapeutes.cat/jornades/templates/layout02/index.asp?id=11&pestanya=home&idioma=cat

Volver a la lista